2009. június 5., péntek

Keresem a szót



Vannak időszakok, amikor elfogy a szó. Mert nem helyénvaló. Talán különös egy ennyire intim témájú blogban ezt írni: az intimitásomat őrzöm. Az intimitás számomra az otthon szinonímája, és, mint tudjuk, azért vagyunk a világon...

Több mint két hónapja próbáljuk újrarendezni fejben magunkat Ziggyvel. Amióta félig együtt élünk. Azaz az első pillanattól. Erről még nem tudok mit írni, túlságosan változóban van minden.

Most a képek ideje van, eddig 1300-at készítettünk.

6 megjegyzés:

Unknown írta...

ha a szó éppen fogytán, akkor jöjjenek a képek, akár nagyobb mennyiségben is :_)

Ha a többi is ilyen, mint ez a kettő, akkor szívesen nézegetném még :_))

xy írta...

Úgy van!

Nati írta...

Szintén szívesen nézegetném. Nagyon jó stílusban készültek, és ügyes keze van bárki szerkesztette...

Névtelen írta...

Nem kicsit vicces, hogy a saját intimitásod őrzöd, másokét, akikhez semmi közöd, gond nélkül kiadod, fájdalmat okozva ezzel sokaknak.

Ha szavakat akarsz keresni, akkor a "bocsánat" szó lenne az első, amit ajánlanék számodra, hogy megtaláld.

A képek szépek, és sok boldogságot!

romlasviragai írta...

Kis, xy, Nati: köszönöm a biztatást:)! Igyekezni fogok a nyár végével most már produkálni valami szépet.

Névtelen: köszönöm a gratulációt és a jókívánságokat, de a blogom nem arra való, hogy vélt vagy valós személyes konfliktusokat rendezzünk. Azt sem tudom, miről van szó, és nem is hiszem, hogy ez az olvasóimat érdekelné. Érdekes kérdés, hogy vajon ez nem az én intimitásomnak a megsértése-e, névtelen, homályos célozgatással:)). Ha úgy véled, hogy személyes konfliktusunk van, amit rendezni kéne, akkor nyilván személyesen ismersz. Ha így van, nyilván legalább egy személyes elérhetőségem is ismered. Akkor talán azt kéne igénybe venni, nem:)? Természetesen ha akaratlanul megsértettelek, bocsánatot fogok kérni. Egyelőre azonban inkább te tartoznál bocsánatkéréssel, akárki is vagy... Erről ennyit, és egyúttal jelzem, hogy a jövőben bármilyen hasonló hozzászólást ki fogok moderálni. Köszönöm a megértést.

Phaidros írta...

Rendkívüli élvezettel olvastam a véletlenül talált blogodat. Kicsit közelebb kerültem ahhoz az elérhetetlen célomhoz, hogy megértsem/megérezzem a NŐt. Szóval folytasd, légyszíves! Addig is várok a faágon ringatózva:)